• nybjtp

Kender du forskellen på en luftventil og en elektrisk kugleventil?

Kender du forskellen på en luftventil og en elektrisk kugleventil?

Forskellen mellem luftventil og elektrisk kugleventil
Under hvilke omstændigheder er det nødvendigt at bruge elektriske kugleventiler i stedet for luft, og også, under hvilke omstændigheder er det nødvendigt at bruge luftkugleventiler i stedet for elektriske?Hvad er deres fordele og ulemper?
Gasventilens arbejdsafstand er større end den elektriske ventils.Gasventilkontaktens arbejdshastighed er justerbar.Den elektriske ventil er kompliceret, og den elektriske kugleventil arbejder med elektricitet, så den er ikke egnet til eksplosionssikre krav.For eksempel, når en stor mængde brændbar gas spredes i det omgivende miljø, kan den kun stole på luft.Luftventilens responstid er langsommere end den elektriske ventils, hvilket ikke er så godt, som Electric er nøjagtigt, og luftventilen drives af gas.På den anden side drives den elektriske kugleventil af omdannelsen fra elektricitet til elektromagnetisk energi.Følsomheden af ​​den elektriske ventil er højere end luftreguleringsventilens, og dens sikkerhed og pålidelighed er ikke så stærk som luftreguleringsventilen.Ventilstyring er enkel.
Styringen af ​​luftventilen er mere kompliceret end den elektriske ventil, og omkostningerne er også høje.Når det kommer til automatisk styring, er det nødvendigt at tilføje en elektromagnetisk koblingsventil.Følsomheden af ​​den elektromagnetiske koblingsventil påvirker luftventilen direkte.Så længe der er strøm, kan el-ventilen bruges.I nogle fabrikker, mange værktøjer Og udstyret bruger trykluft.I dette tilfælde kan en pneumatisk ventil bruges, fordi der er færdige ting.Mange virksomheder med høj reaktionsevne, sikkerhed og pålidelighed og høje kontrolkrav har dedikerede trykluftstationer til pneumatiske komponentkontrolkomponenter.Elektricitet kræver elektricitet, og gasventiler er naturligvis bedre end elektriske ventiler, men brug venligst elektriske ventiler på steder, hvor gaskilder er ubelejlige, og brug ikke elektriske ventiler på steder, hvor der er gaskilder.
Skal du være opmærksom på installationen af ​​elektriske kugleventiler?
1. Vedligeholdelsen af ​​den elektriske kugleventil omfatter forberedelsen før installationen, installationen af ​​luftledningens kugleventil, inspektionen efter installationen af ​​luftledningens kugleventil og vedligeholdelsen af ​​luftledningens kugleventil.
2. Den elektriske kugleventil ruster under brug.Efter metallografisk analyse, indfarvningstestflade, varmebehandlingstestflade, SEM og anden testanalyse viser det sig, at den vigtige faktor for materialets rust er, at karbidudfældningen langs korngrænsen i materialet har dannet krom-udtømt område ventil, portventil, kugleventil, kugleventil, og dermed fuldende installationen af ​​den elektriske kugleventil I henhold til kravene til rørledningstrykdesignet, efter at have passeret lufttrykket, skal du kontrollere tætningsydelsen af ​​den fælles overflade af lufttryksrørledningskuglen ventil og rørledningsflangen.
3. For at sikre, at rørføringen ved installationspositionen for trachea-kugleventilen er i koaksial position, skal de to flanger på røret være parallelle.Bekræft, at rørene kan bære vægten af ​​selve luftrørskugleventilen.Hvis det konstateres, at rørføringen ikke kan bære vægten af ​​luftrørskugleventilen, skal rørføringen have tilsvarende støtte.
Det var alt for dagens introduktion, tak fordi du så med og håber det vil være nyttigt for alle.


Posttid: Dec-03-2022